Prefabrik Ev

Wiki Article

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Hem ergonomik hem de ekonomik olan prefabrik evler; istenen her oda sayısı ve metrekare boyunda üretilir. Sağlamlığı sağlamak için projeleri özel olarak tasarlanan yapılar; araziye konulmadan önce temel betonu atılır. Son derece pratik bir süreç sonrasında üretimi tamamlanan prefabrik evler; hem daha kısa sürede teslim edilir hem de daha az maliyetli olur.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

My Prefab HouseIf you have a dream of the house, at this point my prefab home We're with you to generate your desire come legitimate. You can create your dwelling House at reasonably priced rates owing to these homes which might be both of those beneficial, fashionable and earthquake resistant. Thanks to these buildings, that happen to be well suited for use in summertime and Winter season, it can be done to spend a good daily life. Also, because the amount is determined beforehand, you will not be faced with surprise quantities throughout the construction of the house.

Konforlu bir kullanım sağlayan tek katlı prefabrik evler dimensions bir evden ne beklediğinize bağlı olarak dış cephe tasarımından iç yerleşimine kadar her şeyi beklentileriniz doğrultusunda sunuyor.

Prefabrik yapılar bulunduğu doğal ve iklim koşullarına göre yapı statiğine uygun olarak üretilmektedir. Prefabrik yapının statiğini bozmayacak şekilde tadilat prefabrik ev modelleri işlemleri yapılabilir. Olası tadilatlarınız için mutlaka Karmod satış sonrası destek biriminden bilgi alınız.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı prefabrik ev köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda ten cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğuk havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artworkıyor.

Kullanıcıya hem yapım aşamasında hem kullanım süresince daha ekonomik ve verimli şartlar sağlıyor.

Elektrik ve sıhhi tesisat prefabrik ev alacak kişi ve üretici arasında belirlenebilmektedir. Olası eşya yerleşim approachına göre prizlerin sayısı arttırılıp azaltılabilmektedir. Aynı zamanda elektrik tesisatı sıva altı ya da sıva üstü olarak yapılabilmektedir.

Prefabrik ev teknik özellikleri yalıtım ile sınırlı değildir. Prefabrik ev fiyatları 2022 yılında prefabrik ev modelleri oldukça ekonomik belirlenebilmiştir. Bunların yanı sıra tüm yapılarımız yangına karşı da dayanıklıdır. En kullanışlı prefabrik ev modelleri kurulumu kolay ve nakliyesi mümkün olduğundan ulaşılması zor olan yerlere de konumlandırılabilmektedir. İstenilen konumda yapının ölçülerine uygun olarak uygun bir zemin hazırlandıktan sonra prefabrik yapı kurulumu sağlanabilir. Yalıtım özelliklerine devam ettiğimizde prefabrik ev fiyatları ise kullanılan PVC pencerelerinde oldukça yalıtkan olduğunu görmekteyiz.

Tek katlı prefabrik ev modelleri 27 m2 ile 138 m2 arasında farklı tarzda alternatiflere sahiptir. Düz alanlarıyla yaşlı ve engelli bireylere konforlu bir kullanım olanağı verir.

Farklı hazır prefabrik ev modellerimizi detaylıca inceledikten sonra ihtiyaçlarınızı en iyi karşılayanı bulmak için Karmod uzmanlarıyla hemen iletişime geçmeniz yeterlidir.

Belirli bankalarla dönemsel anlaşmalarla kredi kartına taksit ayrıcalığıyla prefabrik ev alacaklara destekler ve kolaylıklar sağlanmaktadır.

Hazır satılık prefabrik ev modellerini tercih edebileceğiniz prefabrik ev modelleri gibi kendi isteklerinize göre bir model de tasarlatabilirsiniz. Aynı zamanda prefabrik evlerde ses ve ısı yalıtımı da mümkün olduğu için dağ veya bağ evinizde iklim şartlarından etkilenmeden konforlu bir şekilde yaşamınızı sürdürebilirsiniz.

Report this wiki page